Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme

1-677-124-44227

184 MAIN COLLINS STREET WEST VICTORIA 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM
Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies
Vrh
 

Politika zasebnosti

Pravno obvestilo, Politika zasebnosti

Spletno mesto sportalnica.si ima predstavitveni in informativni namen. Želimo si, da se ob obisku spletne strani sportalnica.si počutite varno in udobno. Kljub temu, da je bilo v razvoj vloženo veliko truda, se lahko zgodi, da vsebuje kakšne napake. Zaradi navedenega ne moremo jamčiti za njeno vsebino. V kolikor ste mnenja, da ste odkrili napako nam to prosimo sporočite. Splošne informacije: info@sportalnica.si

OPOZORILO: Brskanje po spletni strani sportalnica.si je popolnoma anonimno in v tem primeru tudi ne pridobimo oziroma ne zbiramo vaših osebnih podatkov. Spletno mesto zgolj zbira statistične podatke o uporabi spletne strani, ki pa ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov.

Upravljalec osebnih podatkov je podjetje Domea, Domen Žnidarič s.p., Ulica 9. maja 26, 2204 Miklavž.

Z odpiranjem in uporabo spletne strani, se med vašo napravo in strežnikom izmenjujejo različne informacije in podatki, med katerimi lahko gre tudi za osebne podatke po Splošni uredbi EU. Programska oprema za obdelavo podatkov in orodja za trženje, ki jih uporabljamo, so popolnoma skladna s Splošno uredbo EU, tako da so vaši podatki varni. Spletna stran je dosegljiva na HTTPS varnem protokolu, ki zagotavlja šifrirano povezavo in izmenjavo podatkov, prav tako so naši strežniki posodobljeni na najnovejše različice, kar povečuje stopnjo varnosti.

Za dostop do določenih storitev, ki jih omogoča spleto mesto sportalnica.si (npr. kontaktni obrazec) je potrebno zbiranje vaših osebnih podatkov. V tem primeru bomo vaše osebne podatke zbrali in jih uporabili zgolj v obsegu, ki je nujen za to storitev. Izpostavljamo, da vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali ali dajali v najem ter uporabo tretjim osebam.

Vse naše aktivnosti in obdelava podatkov so v skladu z evropsko zakonodajo (Splošna uredba EU o varstvu podatkov ali GDPR) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (ZVOP-1, ZEPT in ZEKom-1). Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami in podatki, ki jih ponudnik dobi od vas, kadar obiščete spletno stran.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju: ZVOP), vaših osebnih podatkov ne bomo uporabljali ali delili na način, ki je v nasprotju s to izjavo. Vaši osebni podatki bodo uporabljeni zgolj za delovanje in potrebe spletnega mesta sportalnica.si in podjetja Domea, Domen Žnidarič s.p., ki je upravljalec spletnega mesta.

V skladu s 15., 16., 17., 18., 20. in 21. členom Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov, imate pravico do pridobitve informacij o vaših osebnih podatkih, ki so shranjeni pri nas, pravico do popravka in dopolnitve podatkov, pravico do brisanja podatkov, pravico do omejitve obdelave podatkov, pravico do zavrnitve in pravico do prenosljivosti podatkov.

Zahtevo za izpis podatkov, ki jih hranimo, lahko podate preko elektronske pošte na naslov info@sportalnica.si ali pisno na naslov podjetja (Domea, Domen Žnidarič s.p., Ulica 9. maja 26, 2204 Miklavž). Na omenjen elektronski naslov lahko podate tudi zahtevo za izbris ali spremembo podatkov. Za več informacij o obdelavi podatkov in dodatna vprašanja se lahko obrnete na zastopnika našega podjetja, Domna Žnidariča, preko prej navedene elektronske pošte ali s pisno zahtevo na prej omenjen naslov podjetja.

Kot večina spletnih strani, tudi naša spletna stran uporablja piškotke. Uporabljamo jih, da vam zagotovimo odlično uporabniško izkušnjo ter z njimi preverjamo tudi delovanje spletne strani. Vašo zasebnost cenimo!

Piškotki nam omogočajo, da:

  • spletno mesto deluje kot je potrebno,
  • optimiziramo vsebine in vam ponudimo izdelke, za katere ste izkazali interes,
  • nadzorujemo delovanje in izboljšujemo uporabniško izkušnjo,
  • vam prihranimo ponovno prijavo ob ponovnem obisku spletne strani,
  • izboljšujemo varnost in hitrost spletne strani.

Piškotkov ne uporabljamo za beleženje kočljivih osebnih podatkov in jih tudi ne posredujemo tretjim osebam.

V primeru morebitnih dodatnih vprašanj pišite na elektronski naslov: info@sportalnica.si.