Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme

1-677-124-44227

184 MAIN COLLINS STREET WEST VICTORIA 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM
Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies
Vrh
 

Maja

Športna izkaznica

Ime: Maja
Priimek: Žnidarič
Starost: Kdo ugane?
Izobrazba: profesorica razrednega pouka in AFP osebna trenerka ter prehranska svetovalka

Poslanstvo: Predana mamica dvema nadobudnima hčerama, ljubeča žena, profesorica razrednega pouka (druga mama), strastna športnica, ljubiteljica narave, prijateljica, predvsem pa ženska z veliko pozitivne energije, optimizma in z edinstvenim zaščitnim znakom – NASMEHOM.

 

Moja pot

Uhhhh, ta sega daleč nazaj v osnovno šolo, ko sem se prvič srečala s kraljico športov – atletiko. Izbira le-te je bila prava popotnica za življenje. Razvila sem osnovne gibalne vzorce, motorične spretnosti, atletske prvine, se naučila organizacije časa in dela, discipline, vztrajnosti in spoznala, da se vse da, če si dovolj močno želiš, se potrudiš in si postaviš realne cilje. Na atletskih tekmovanjih sem ob klubskih nastopih zastopala tudi barve šole in si ob koncu le-te prislužila naziv Športnica šole. Šport pa mi ni prinesel samo zgoraj omenjenih veščin, pač pa tudi ljubezen mojega življenja. Po končani atletski
poti, sem opravila izpit za atletsko sodnico in usposabljanje ter izobraževanje za vaditeljico atletike. Kaj hitro sem prevzela skupino otrok in svoje znanje, izkušnje prenašala na mlajše generacije. To delo me je zelo veselilo in že takrat sem vedela, da bo moj poklic povezan z otroki. Vpisala sem se na Pedagoško fakulteto in uspešno zaključila študij ter si pridobila naziv Profesorica razrednega pouka, v četrtem letniku pa postala mamica in še enkrat dokazala, da zame ni ovir, so le izzivi, s katerimi se bolj ali manj uspešno spopadam. Zelo hitro po zagovoru diplomske naloge so se mi odprla nova vrata in priložnost zaposlitve na Osnovni šoli Starše, kjer poučujem že 12 leto. V okviru razširjenega programa vodim tudi dejavnost Igraje v atletiko, kjer skupaj z učenci načrtujemo, oblikujemo in izvajamo zanimive aktivnosti.
Skozi leta sem ves čas ohranjala tesen stik s športom, in tako so tek, kolesarjenje, fitnes, HIIT vadba, funkcionalna vadba, golf, plavanje… postali del mojega vsakdana. Želja po novem znanju in pristopih ter opravljeno dodatno izobraževanje, so me skupaj z izkušnjami pripeljali do realizacije projekta, ki je dolgo tlel in zorel v najinih srcih. MD Športalnica.

#vstaniskavča